Από το 1950...

Ο Νικόλαος Καραγιαννόπουλος, είναι ο ιδρυτής της ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ. Την τέχνη του πυροτεχνήματος διδάχτηκε από τους πρώτους Ιταλούς πυροτεχνουργούς, που ήρθαν στην Ελλάδα στις αρχές του 1930.

Λίγο πριν το 1950 ιδρύει την κατασκευαστική εταιρεία πυροτεχνημάτων ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Χρόνο με τον χρόνο η εταιρεία καταξιώθηκε ως η βασική κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο των πυροτεχνημάτων για όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία αναβαθμίστηκε τόσο σε θέματα αποθηκευτικών χώρων όσο και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Πυροτεχνήματα Θεσσαλονίκη

Κανείς δεν γνωρίζει τα πυροτεχνήματα τόσο καλά όσο αυτοί που τα κατασκευάζουν, και είμαστε οι πρωτεργάτες σ’αυτό. Μπορούμε λοιπόν να αποδώσουμε τις επιθυμίες σας στον ουρανό με την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μας ζητήσετε.

Εξειδίκευση και εμπειρία...

Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα σόου που θα καταπλήξει τους θεατές με 100% επιτυχία και ασφάλεια. Μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι με το οτιδήποτε διότι είμαστε οι μοναδικοί στην Β. Ελλάδα με Πανευρωπαϊκή ασφάλεια Αστικής ευθύνης. Την δουλειά μας έχει εμπιστευτεί η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στον χώρο και όχι τυχαία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στην επόμενη σας δεξίωση την μοναδικότητα που της αξίζει μέσα από το φαντασμαγορικό μας σόου, ειδικά φτιαγμένο σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.