Από την κατασκευή των πυροτεχνημάτων αρχίζει η αληθινή δημιουργία του show. Μικρά πυροτεχνουργικά κατασκευάσματα περιέχουν τόση λάμψη και χρώμα που ξεπερνούν κατά πολύ την λογική. Εισέρχονται στο πεδίο της μαγείας. Η κατασκευή των πυροτεχνημάτων απαιτεί τεράστιο επιστημονικό υπόβαθρο, το οποίο με την πάροδο τόσων ετών έχει διευρυνθεί και κλείνει στην σφαίρα των πυροτεχνημάτων όλη την χημεία που απαιτείται για την κατασκευή.

Εξέλιξη και πρωτοτυπία

Η πεπερασμένη «συνταγή» της πυρίτιδας που ανακαλύφθηκε πριν από 2000 χρόνια έχει ξεπεραστεί. Έχει εμπλουτιστεί και έχει γίνει πιο αποδοτική από ποτέ. Εκατοντάδες άλλα μίγματα χρωμάτων είναι στο βάθρο των αποτελεσμάτων από την πολυετή εργασία μας.

Η φαντασία είναι κάτι το απαραίτητο, για την κατασκευή των πυροτεχνημάτων. Βέβαια, υπάρχουν οι γνωστές ιδέες και τα σχέδια που τηρούνται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να μένει κανείς στο γνωστό και το τετριμμένο. Η ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα της ανάπτυξης των πυροτεχνημάτων. Πιο αποδοτικά εκρηκτικά μίγματα και πιο φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα είναι στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας. Έχουμε ειδικό τμήμα με χημικούς μηχανικούς εφάμιλλο των ευρωπαϊκών για την ανάπτυξη νέων πυροτεχνημάτων και εφέ.

Η μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης στην Ελλάδα

Έχουμε στην κατοχή μας από τις πλέον μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για παραγωγή και αποθήκευση πυροτεχνημάτων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Εκτείνονται σε μια έκταση 30.000m2 με μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης πυροτεχνημάτων.

Είναι η τελευταία λέξη της επιστήμης στον τομέα των πυροτεχνημάτων, με απόλυτη εφαρμογή των ευρωπαϊκών οδηγιών. Καταλαμβάνει την 1η θέση όχι μόνο των πιο εξελιγμένων αλλά και των εγκαταστάσεων με την μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης στην Β. Ελλάδα.

Σύγχρονες μέθοδοι σχεδιασμού

Εδώ και μια 15ετία χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικό εξοπλισμό όχι μόνο για την εκτόξευση πυροτεχνημάτων αλλά και την σχεδίασή της σε περιβάλλον υπολογιστή. Το εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα είναι ιταλικής σχεδίασης και κατασκευής (Pyroleda®) και συνεργάζεται άψογα με το πρόγραμμα προσομοίωσης FWSim®. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε ένα show προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και επιθυμίες σας.

Ψηφιοποίηση χώρου σε 3D

Ο χώρος της εκδήλωσης ψηφιοποιείται σε 3D και σας παρουσιάζονται διάφορες προτάσεις για να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο. Έτσι επεκτείνεται το εύρος των δυνατοτήτων σε τομείς όχι μόνο σκηνοθεσίας και ποιότητας θεάματος, αλλά και νέων κατευθύνσεων. Η πραγματοποίηση φαντασμαγορικών σόου πλαισιώνει τις εκδηλώσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στην επόμενη σας δεξίωση την μοναδικότητα που της αξίζει μέσα από το φαντασμαγορικό μας σόου, ειδικά φτιαγμένο σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.