Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία πυροτεχνημάτων ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ. έχει αναλάβει πολλές αθλητικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια σε πολλές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Αθήνα και πολλές άλλες.

Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί την δική σας αθλητική εκδήλωση και να την κάνουμε ξεχωριστή μέσα από το φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων.

Πυροτεχνήματα Εκδηλώσεων

Μεσογειακοί αγώνες 1991

Μια από τις αθλητικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων που ανέλαβε η ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ. ήταν στην Αθήνα το 1991. Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι μεσογειακές αγώνες με ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Πυροτεχνήματα Εκδηλώσεων

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Αθήνα 1997

Η Αθήνα κλήθηκε να αναλάβει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και την μεγαλειώδη τελετή συνόδεψαν πολύχρωμα φωτεινά πυροτεχνήματα που άστραψαν στον καλοκαιρινό Αθηναϊκό ουρανό.

Παγκόσμιο Meeting Στίβου Θεσσαλονίκη 2009

Μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων που ανέλαβε η ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ. ήταν η πραγματοποίηση show πυροτεχνημάτων συγχρονισμένο με μουσική για τις ανάγκες της τελετής λήξης του παγκόσμιου meeting στίβου. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά πυροτεχνήματα Ιταλικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα για απόδοση εκτόξευσης με ακρίβεια 1/100 του δευτερολέπτου.

Τελετές για την ολυμπιακή φλόγα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας το 2004

Το 2004 ήταν κομβικό έτος για την ιστορία της χώρας μας. Η ολυμπιακή φλόγα ταξίδεψε σε όλη τη χώρα και η εταιρεία μας ανέλαβε τις καύσεις πυροτεχνημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στην επόμενη σας δεξίωση την μοναδικότητα που της αξίζει μέσα από το φαντασμαγορικό μας σόου, ειδικά φτιαγμένο σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.