Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης επί σειρά δεκαετιών

Η ιστορία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΔΕΘ. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 πραγματοποιούνταν καύσεις πυροτεχνημάτων εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ αλλά και από θαλάσσης από φορτηγίδες του ΟΛΘ.

Πολιτιστική πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη 1997

Η Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και η εταιρεία μας ανέλαβε να πραγματοποιήσει ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων.

Εγκαίνια Μεγάρου μουσικής 2000

Το 2000 το μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του και φωτίζεται από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν από την θάλασσα.

Εκδηλώσεις Δήμου Πάργας 15 Αυγούστου επί σειρά ετών

Τα Παργινά είναι μια εκδήλωση με μεγάλη ιστορία. Πραγματοποιείται κάθε Δεκαπενταύγουστο στην Πάργα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επί συνεχή σειρά ετών να προσφέρει ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων που το απολαμβάνουν ντόπιοι αλλά και χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης επι συνεχή σειρά ετών

Ο δήμος Θεσσαλονίκης εμπιστεύεται την εταιρεία μας για τις εκδηλώσεις που απαιτούν πυροτεχνήματα, όπως αλλαγή του χρόνου, άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου κλπ.

Μεγάλη Παρασκευή στην Ναύπακτο

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση καθώς πρόκειται για ημέρα κατάνυξης. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Ναύπακτο. Στην εκδήλωση αυτή χρησιμοποιούνται πυροτεχνήματα με βάση το χρυσό καθώς και ασημένιος καταρράκτης στο κάστρο που βρίσκεται στο λιμάνι.

Εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης όπως το Καρναβάλι και η αλλαγή του χρόνου επί συνεχή σειρά ετών

Ο δήμος Ξάνθης εδώ και δεκαετίες εμπιστεύεται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων της την ΜΑ.ΒΙ.ΠΥ σε οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιεί. Μια από αυτές είναι οι Θρακικές λαογραφικές εορτές, με αποκορύφωμα αυτών την τελετή λήξης του Ξανθιώτικου καρναβαλιού με το κάψιμο του τζάρου. Η καύση του τζάρου πραγματοποιείται στη κοίτη του ποταμού Κόσυνθου. Μετά από αυτό η νύχτα γίνεται μέρα από τα εντυπωσιακά μεγάλων μεγεθών πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούμε.

Εκδηλώσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης

Η νομαρχία Θεσσαλονίκης εμπιστεύεται την εταιρεία μας για κάθε είδους εκδήλωση.

Πρωτοχρονιά σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας

Η πρωτοχρονιά είναι μέρα γιορτής για το καλωσόρισμα του νέου έτους. Κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς τεχνικοί της εταιρείας μας βρίσκονται σε διάφορες πόλεις της χώρας μας για να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό show. Μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Ένα μεγαλειώδες show πυροτεχνημάτων από την θάλασσα στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Έχουμε συμμετάσχει σε γιορτές Πρωτοχρονιάς σε πολλές πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Χαλκιδική, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα. Ακόμα έχουμε πραγματοποιήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Κομοτηνή, Φλώρινα, Γρεβενά, Κοζάνη, Ιωάννινα, Άρτα, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Τρίκαλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στην επόμενη σας δεξίωση την μοναδικότητα που της αξίζει μέσα από το φαντασμαγορικό μας σόου, ειδικά φτιαγμένο σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.