Υπάρχουν πολλά είδη πυροτεχνημάτων για να επιλέξετε και να κάνετε την στιγμή ή την εκδήλωση σας αξέχαστη. Τα είδη των πυροτεχνημάτων διακρίνονται σε εναέρια πυροτεχνήματα, πυροτεχνήματα θαλάσσης, πυροτεχνήματα ημέρας και πολλά άλλα.

Εναέρια Πυροτεχνήματα

Εναέρια Πυροτεχνήματα

Πολύχρωμοι εναέριοι σχηματισμοί φωτίζουν τον ουράνιο καμβά. Ατέλειωτοι συνδυασμοί και χορογραφίες μπορούν να αποδώσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Πυροτεχνήματα Θαλάσσης

Πυροτεχνήματα Θαλάσσης

Εναέρια βεγγαλικά όπου δεν εκτοξεύονται κατακόρυφα, αλλά με κλίση προς την θάλασσα. Πολύ πλούσιο οπτικό θέαμα όπου απογειώνεται από τις αντανακλάσεις του πυροτεχνήματος στο νερό.

Πυροτεχνήματα Καταρράκτης

Καταρράκτης

Επίγειο πυροτέχνημα που σβήνει στο έδαφος ή στην θάλασσα.

Πυροτεχνηματα Χρωματιστές Επιγραφές

Χρωματιστές επιγραφές

Έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε σε χρωματιστό φλεγόμενο πυροτέχνημα, οποιαδήποτε επιγραφή ή λογότυπο σας.

Πυροτεχνήματα Θεσσαλονίκη

Περιστρεφόμενοι Μύλοι

Στροβιλίζοντας δημιουργούν ένα μοναδικό εφέ για τους θεατές. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και εφέ.

Πυροτεχνήματα Επίγεια Συντριβάνια

Επίγεια Πυροτεχνήματα

Ασημένια χρυσά ή πολύχρωμα, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωματισμών, ύψους αλλά και χρονικής διάρκειας. Πλαισιώνουν εκδηλώσεις συναυλίες, γάμους σε διάφορους σχηματισμούς. Είναι ακίνδυνα όταν χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και μπορούν να βρίσκονται σε μικρές αποστάσεις από το κοινό. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για κάθε χρήση.

Πυροτεχνηματα Ημέρας

Πυροτεχνήματα Ημέρας

Πυροτεχνήματα προορισμένα για χρήση σε συνθήκες ημέρας. Βασίζονται στη δημιουργία οπτικού περιεχομένου κυρίως από χρωματιστό καπνό ή κομφετί. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες βέβαια με μπαράζ δυνατών κρότων και έντονων χρωμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε στην επόμενη σας δεξίωση την μοναδικότητα που της αξίζει μέσα από το φαντασμαγορικό μας σόου, ειδικά φτιαγμένο σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.